DK Indkøb
Falck Healthcare sælger sine 12 lægeklinikker til tidligere ansat
Foto: René Schütze, Ritzau Scanpix

Falck Healthcare sælger sine 12 lægeklinikker til tidligere ansat

Alle 100 medarbejdere fortsætter under nyt ejerskab
26. SEP 2018 8.50

Falck Healthcare i Danmark vil fremover koncentrere sig om sundhedsydelser til forebyggelse og hurtig udredning og afhjælpning af sygdom, oplyser virksomheder, der nu frasælger sine 12 lægeklinikker i Falck Lægehuse samt de tilknyttede selskaber vikarbureauet VikTeam og Sirculus, der tilbyder psykiatrisk behandling.

- På Healthcare-området i Danmark skal Falck fremover koncentrere sig om sundhedsydelser til forebyggelse og hurtig afhjælpning af arbejdspladsrelateret sygdom, hvor vi bl.a. via vores 135 klinikker årligt gennemfører mere end én million behandlinger, siger Jakob Riis, CEO i Falck.

- Der er afgjort et potentiale i private lægeklinikker, men vi vurderer, at det ligger for langt fra vores kerneforretning. Vi er glade for, at vi har fundet en køber, der har dette som sit hovedfokus, og som overtager forretningen og de forpligtigelser, vi har haft over for regionerne og ikke mindst over for de mennesker, der kommer i lægehusene til daglig, forklarer han.

Køberen af lægehusene er Thomas Helt, der har erfaring med forretningsudvikling og et indgående kendskab til branchen som stifter af Quick Care og siden fra Falck, hvor han også tidligere har arbejdet med netop lægeklinikkerne.

Han overtager virksomhederne via sit selskab, og både direktør Linda Matzen og alle de ca. 100 medarbejdere fortsætter under det nye ejerskab.

ka

 

https://www.dkindkob.dkartikel/falck-healthcare-saelger-sine-12-laegeklinikker-til-tidligere-ansat