DK Indkøb

LIFA lander stor rammeaftale med HOFOR

KORT NYT1. SEP 2017 11.15

HOVEDSTADEN: Stor faglig viden, gennemarbejdet case-materiale og en let gennemskuelig organisation med stærke kompetencer til stede er blandt begrundelserne for, at LIFA Landinspektører har vundet en toårig rammeaftale med Hovedstadens Forsyningsselskab, HOFOR om leverance af landinspektørarbejde, herunder tinglysning, udredning af matrikel- og ejendomsdata, matrikulært arbejde samt opmåling og afsætning, oplyser LIFA.

- Vi har tidligere arbejdet for HOFOR, men det er første gang, at vi lander så stor en ordre hos dem. Det er en kæmpe virksomhed at få lov at servicere og en fantastisk kunde at vinde. Så det er en opgave, vi både er stolte af og ydmyge over for, fortæller landinspektør hos LIFA, Olaf Nielsen.  

Med den vundne opgave skal LIFA spille en vigtig rolle i HOFORs forsyningsaktiviteter indenfor vand, spildevand, fjernvarme, bygas, fjernkøling, vind og kraftvarme. Det giver Landinspektørfirmaet endnu mere at se til i et allerede travlt år, som har været præget af kraftig vækst og et salg, der får 2017 til at tegne til at blive et rekordår for virksomheden.

ka

 

https://www.dkindkob.dkartikel/lifa-lander-stor-rammeaftale-med-hofor