DK Indkøb

Med få klik: Hillerød modtager borgeres forslag på nettet

KORT NYT24. JAN 2018 7.00

HILLERØD: Borgere, der går rundt med ideer til musikfestivaler, kulturhuse eller frivillige initiativer, kan nu oprette forslag på nettet og sende dem til Hillerød Byråd. Her kan borgerne stemme på de forslag, som, de synes, er gode og burde diskuteres af politikerne. Hvis et forslag får 750 stemmer, bliver det med sikkerhed taget op til et byrådsmøde.

- Når man bor i Hillerød Kommune, skal man kunne blive hørt og kunne få indflydelse på sit lokalsamfund. Mange borgere har meget på hjerte. Der er mange ideer og forslag til projekter, som borgere og kommunen sammen kan løse, siger borgmester Kirsten Jensen (S), der håber, at muligheden for at stille forslag til det nye byråd, vil give flere borgere lyst til at få indflydelse på det politiske arbejde.

Man skal være borger i Hillerød Kommune for både at stille og stemme på forslag. Samtidig må byrådet ikke tidligere have behandlet forslaget og allerede have truffet en beslutning. Forslaget må derudover heller ikke indeholde fortrolige eller personfølsomme oplysninger.

jlb

 

https://www.dkindkob.dkartikel/med-f-klik-hillerd-modtager-borgeres-forslag-p-nettet