DK Indkøb

Ny køreplan for Vinge-projekt og politianmeldelser i efterspil

KORT NYT1. MAJ 2018 13.08

FREDERIKSSUND: Efter adskillige forhindringer undervejs har Frederikssund Byråd besluttet en ny proces- og aktivitetsplan for det store byudviklingsprojekt for bydelen Vinge med flere ressourcer til at følge projektet nøje. Alle undtagen Enhedslistens enlige byrådsmedlem Pelle Andersen-Harild stemte for, ligesom det i øvrigt var tilfældet ved to andre Vinge-punkter på det pågældende byrådsmøde, herunder en redegørelse for det hidtidige forløb.

I stedet har Pelle Andersen-Harild efterfølgende foretaget en anmeldelse til politiet af borgmester John Schmidt Andersen (V) for at have forpligtet Frederikssund Kommune på en kontrakt til 100 mio. kr., uden at beløbet var godkendt af byrådet. Anmeldelsen opfordrer også politiet til at undersøge om der kan rejses sigtelse mod andre, herunder nævnes specielt den tidligere tekniske direktør Claus Steen Madsen og den nuværende kommunaldirektør Ole Jakobsen.

Selv er Pelle Andersen-Harild sigtet for at have lækket fortrolige dokumenter om Vinge-projektet til DR København, der i årets første måneder beskæftigede sig en del med sagen. Pelle Andersen-Harild nægter sig skyldig. Heller ikke borgmester John Schmidt Andersen er ifølge Frederiksborg Amts Avis bekymret over at være politianmeldt.

mk

 

https://www.dkindkob.dkartikel/ny-kreplan-for-vinge-projekt-og-politianmeldelser-i-efterspil