DK Indkøb

Ny partner overtager udvikling af boligområde i Egedal

KORT NYT15. JAN 2018 9.25

EGEDAL: En ny virksomhed skal stå for at udvikle boligområdet Egedal By. Egedal Kommune har solgt fem storparceller til den aalborgensiske ejendomsudviklingsvirksomhed 2E Group. Købet er sket efter, at 2E Group har overtaget Projekt Egedal By A/S, som gennem de sidste 15 måneder forgæves har arbejdet på at realisere det boligbyggeri, de vandt retten til at opføre efter et udbud af grundene i 2016, oplyser Egedal Kommune. 

Med salget til 2E Group går byggeriet og salget af de første boliger i gang i løbet af et par måneder. Man forventer at begynde at bygge et sted mellem 250 og 300 byhuse og ejerlejligheder til en værdi af cirka 700 mio. kr. i området. Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen, der blandt andet er kendt for Den Sorte Diamant.

Egedal By er et 84 hektar stort byudviklingsområde omkring Egedal Rådhus, hvor både boliger og let erhverv skal binde Stenløse og Ølstykke sammen. Den første bydel ved Egedal Station kommer til at rumme 1.200 nye boliger, der bliver en blanding mellem etageboliger og byhuse. I alt forventes Egedal By at blive hjem for op mod 5.000 nye borgere samt en række virksomheder og institutioner, når byen er fuldt udbygget.

 jlb

https://www.dkindkob.dkartikel/ny-partner-overtager-udvikling-af-boligomrde-i-egedal