DK Indkøb

Syv nye master skal give bedre dækning i Stevns

KORT NYT14. JUN 2017 15.26

STEVNS: Flere teleselskaber har givet tilsagn om syv konkrete områder på Stevns, hvor man inden udgangen af 2019 kan se frem til at få opsat telemaster til mobiltelefoni og datatransmission. Det kom der helt konkret ud af et møde tirsdag mellem Teleindustrien og Stevns Kommune. Mødet kom i stand oven på en verbal krig mellem Teleindustrien og Stevns Kommune om manglende handling på området, skriver Dagbladet Køge.

- Vi er nu helt enige om at se fremad, og vi havde et fantastisk godt møde med en konstruktiv dialog, der allerede har fået helt konkrete udviklingsplaner frem i lyset og op på bordet, siger Steen S. Hansen (S), der er formand for kommunens Plan- og Teknikudvalg. Jakob Willer, direktør for Teleindustrien, som er teleselskabernes brancheorganisation, giver udvalgsformanden ret i, at det nu er vigtigt at nå længere end blot snak.

- Teleselskaberne har faktisk arbejdet med dette i længere tid, og der ligger således planer for syv konkrete områder, hvor forskellige operatører vil rejse master, hvor de anser det for kommercielt fornuftigt. Jeg synes, at gårsdagens møde vidner om, at vi kan få et godt og konstruktivt samarbejde med Stevns Kommune, siger han.

dc

https://www.dkindkob.dkartikel/syv-nye-master-skal-give-bedre-daekning-i-stevns