dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Borgmester fortryder udlicitering af vej og park

KORT NYT11. AUG 2021 6.15

ODSHERRED: En udlicitering af Vej og Park fra 2014 har ikke givet Odsherred den besparelse på otte pct. eller 2,3 mio. kr., som politikerne bag budgetforliget havde sat næsen op efter. Besparelsen er ifølge borgmester Thomas Adelskov (S) blevet spist op af blandt andet udgifter til kommunale kontrollanter.

"Besparelsen er ædt op, og vores kommune står desværre ikke pænere, måske tværtimod," skriver Adelskov i et opslag på Facebook og foreslår at tage området tilbage til kommunen, når den gældende kontrakt udløber.

Den løsning er Venstre dog ikke tilhænger af. For selvom partiet heller ikke er tilfreds med renholdelsen af kommunen, tror partiet ikke på, at det hjælper at tage opgaven tilbage, siger spidskandidat Hanne Pigonska til TV2 Øst. "Jeg kender ikke til nogen kommuner, der sparer penge ved at løse opgaverne kommunalt," siger hun.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.