dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Mistanke om svindel i vestjysk forsyningsselskab

KORT NYT7. DEC 2022 11.27

RINGKØBING-SKJERN: En medarbejder i Ringkøbing-Skjern Forsyning er hjemsendt, og et eksternt firma er hyret til at undersøge en mistanke om, at vedkommende har svindlet med forsyningens midler. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ifølge avisens oplysninger er der tale om en ledende medarbejder. Sagen er dukket op via kommunens whistleblowerordning, og hjemsendelsen er sket, mens sagen undersøges nærmere.

Formanden for selskabet, byrådsmedlem Lennart Qvist (K) bekræfter, at en medarbejder er hjemsendt, og at sagen undersøges, men ønsker ikke at uddybe. Han siger, at han tidligere har modtaget henvendelser fra folk, der undrede sig over opgaver i forsyningsselskabet, der ikke kom i udbud, men uden at det var knyttet til en bestemt person.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.