dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Formand i vestjysk forsyningsselskab trækker sig

RINGKØBING-SKJERN: Byrådsmedlem Lennart Qvist (K) har trukket sig som formand for Ringkøbing-Skjern Forsyning, efter at en bemærkning fra ham i den lokale avis har såret selskabets medarbejdere. Det skriver Ringkøbing Amts Dagblad.

Selskabet har hjemsendt en medarbejder og hyret et advokatfirma til at undersøge en mistanke om svindel, som er rejst af en whistleblower. I den forbindelse sagde Lennart Qvist, at han ikke var vildt overrasket, og at han tidligere havde modtaget henvendelser fra folk, der undrede sig over manglende udbud af opgaver. Det opfattede medarbejderne som kritik af deres arbejde, hvilket ifølge formanden ikke var hensigten, men han har nu valgt at trække sig for at skabe ro.

Hans partifælle Irvin Christensen blev på et byrådsmøde tirsdag udpeget som nyt bestyrelsesmedlem, mens den nye formand skal udpeges på en ekstraordinær generalforsamling, skriver Ringkøbing Amts Dagblad. Foreløbig har advokatfirmaet, DLA Piper, ikke fundet tegn på uregelmæssigheder eller straffelovsovertrædelser i sagen, fremgår det ifølge avisen af en skriftlig orientering fra selskabets direktør, Finn Jessen, til byrådet. 

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.