dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Københavns Kommune betalte for medarbejders festivaløl

KØBENHAVN: En medarbejder i Københavns kultur- og fritidsforvaltning var sidste år fire dage til festivalen Copenhell som "kompetenceudvikling" og fik i den forbindelse godkendt udgifter på 1.278 kr. til fadøl. Det skriver Berlingske på baggrund af en aktindsigt.

Udgifterne blev opdaget af kommunens interne revision ved en stikprøve. Forvaltningen oplyser til avisen, at en leder har godkendt udlæggene til fadøl, og tilføjer, at det er en fejl, som ikke skulle være sket.

Det er nu indskærpet over for kommunens ledere, at man hverken må købe eller drikke øl i arbejdstiden. Forvaltningen finder det dog relevant, at medarbejderen brugte fire dage på festivalen, fordi det er vigtigt at holde sig orienteret i både musikbranchen og markedet generelt og skabe kontakter og netværk, lyder det i et skriftligt svar til Berlingske.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.