dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Offentlige køkkener kan deres øko-kram
I går blev Københavns 1.750 køkkenmedarbejdere hyldet på Københavns Rådhus, fordi de siden 2007 er gået forrest i ambitionen om at gøre de kommunale måltider 90 pct. økologiske. Foto: Brian Berg, Københavns Madhus.

Offentlige køkkener kan deres øko-kram

Økologien er i vækst i hele foodservicesektoren, og særligt de offentlige køkkener har bragt det røde ø ind i måltiderne. København er foregangskøkken
24. MAJ 2016 12.00

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.