dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Arkitektvirksomhed bliver totalrådgiver på sin fjerde skole i Odense via stor rammeaftale

KORT NYT2. DEC 2022 13.40

ODENSE: Den københavnske tegnestue NOVA5 har vundet sin fjerde skole under Odense Kommunes ”Velfærds Fundamenten", som er en 1,8 mia. kr. stor indsats, der bl.a. omfatter renoveringer og moderniseringer af vuggestuer, børnehaver, skoler og plejehjem. 

"Dermed er vi i fuld gang med projektering af Ubberud Skole, Dalum Skole, Næsby skole - og nu også Risingskolen. Det betyder også, at vi nu har vundet 4 ud af 5 miniudbud, hvilket vi er enormt stolte af," skriver virksomheden på sin hjemmeside. 

Generelt for Velfærdens fundament er formålet med rammeaftalen at puste nyt liv i Odenses lokalområder og give en kærlig hånd i forbindelse med at skabe et stærkt lokalsamfund med skolerne som omdrejningspunkt for liv og fællesskab.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.