dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Efter forhandling finder SKI computerleverandør til skoler og uddannelsesinstitutioner i 86 kommuner
SKI har nu fundet leverandør til begge delaftaler på SKI-aftale 50.40 (Arkivfoto.).
Foto: Johner Images/Johner/Ritzau Scanpix

Efter forhandling finder SKI computerleverandør til skoler og uddannelsesinstitutioner i 86 kommuner

86 kommuner og fem andre offentlige organisationer skal fremover købe bærbare computere og tilbehør samt tilknyttede ydelser til skole- og uddannelsesbrug hos Comm2ig, som bliver leverandør på delaftale 2 på den SKI-aftale 50.40.
18. APR 2024 15.38

For lidt over en måned siden kunne Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) oplyse, at Atea blev tildelt som leverandør på "delaftale 1 – Administrative computere" på SKI-aftale 50.40 Computere og it-tilbehør en opgave til en anslået værdi på 2,1 mia. kr. i rammeaftalens fireårige løbetid.

SKI-aftale 50.40 Computere og it-tilbehør indeholdt dog også en "delaftale 2 – Basis- og skolecomputere", som det i første omgang ikke var muligt at finde en leverandør til.

Derfor overgik delaftalen til udbud med forhandling, og den forhandling har nu mundet ud i at Comm2ig bliver leverandør på aftalen, som har en anslået værdi på 629 mio. kr. over aftalens løbetid på fire år. Dermed bliver Comm2ig leverandør til de 86 kommuner og fem andre offentlige organisationer, som har tilmeldt sig aftalen, når de skal købe bærbare computere og tilbehør samt tilknyttede ydelser til skole- og uddannelsesbrug.

- Vi havde god konkurrence på delaftale 1 – og det samme har også været tilfældet på delaftale 2 efter forhandlingsrunderne med tilbudsgiverne. Vi er endt ud med rigtig attraktive priser, og samlet set dækker 50.40-aftalen de offentlige organisationers primære behov for indkøb af computere og it-tilbehør til konkurrencedygtige priser, siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI. 

Delaftale 2 er nu i standstill til og med den 29. april 2024, hvorefter SKI forventer at underskrive kontrakten med Comm2ig. Delaftalen træder i kraft, når kontrakten er underskrevet – forventet den 30. april 2024.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.