dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Esbjerg vil have flere udbydere og sender derfor nyt ladestanderudbud på gaden

KORT NYT6. FEB 2023 11.07

ESBJERG: Der skal være konkurrence på ladestander området, mener Esbjerg Kommune. Derfor har kommunen besluttet at sende en af tre "ladepakker" i udbud igen efter Ewii ellers havde vundet dem alle tre. Det skriver MobilityTech.

- Vi havde et krav om, at én ladeoperatør maks kan vinde to ladepakker ud af tre, og da E.ON og Clever A/S ikke valgte at fastholde deres tilbud, så fik vi ikke en ladeoperatør til at etablere ladestandere til ladepakke 3, siger Thomas Nielsen, som er trafik- og mobilitetsplanlægger i Esbjerg Kommune. 

Clever havde ellers givet bedste tilbud på tredje delpakke, men valgte altså ikke at fastholde tilbuddet. Derfor lå opgaven til Ewii, som havde givet næstbedste tilbud, men det forhindrede kommunens egne krav altså. I Esbjerg har kommunen valgt at vægte de indkomne tilbud mellem pris på ad hoc opladning (60 pct.) og behov for medfinansiering (40 pct.).

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.