dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Esbjergs "nye" spillested skal fokusere på vækstlaget og de unge

KORT NYT16. APR 2024 13.44

ESBJERG: Med Musikhuset Esbjerg som operatør vil der på et nyt rytmisk spillested blive fokus på vækstlaget og de unges kultur, lyder det fra Esbjerg Kommune, der nu går videre med musikhuset i forhandlingerne om igen at få musikken til at spille på det tidligere spillested Tobakken.

Det har et enigt Kultur & Fritidsudvalg besluttet efter at have drøftet mulighederne og fået en ekstern juridisk vurdering af situationen. Driften af spillestedet skal ikke sendes i udbud, efter at kommunen for nylig har fået nye, men dog ukonkrete tilkendegivelser fra aktører med mulig interesse for at drive spillestedet.

Tidsplanen er, at der i 2024 skal være et mindre antal arrangementer. Først fra anden halvdel af 2025 vil der være tale om et fuldt kørende spillested.

dotn

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.