dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Falck i fremgang på omsætningen og drift

KORT NYT16. APR 2024 13.55

Falck-koncernen realiserede i 1. kvartal 2024 en omsætning på 3,0 mi6a. kr. og et driftsresultat (EBITA) på 143 mio. kr. Den globale sundhedsvirksomhed styrkede dermed driftsresultatet med 21 pct. i forhold til samme periode sidste år og opnåede organisk vækst på 3,8 pct. På bundlinjen var der 28 mio. kr. mod 35 mio. kr. for samme periode sidste år.

Resultatet var primært drevet af fremgang i USA og stigende efterspørgsel på sundhedsløsninger hos virksomheder i Skandinavien. Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

- Vi leverer fortsat på vores langsigtede strategi og opnåede et tilfredsstillende resultat med organisk vækst og et løft af driftsresultatet på 21%. Fremgangen skyldtes primært fremdrift i vores amerikanske forretning og øget indtjening fra sundhedsløsninger til virksomheder i Skandinavien, siger Jakob Riis, administrerende direktør for Falck.

På det skandinaviske marked for private sundhedsabonnementer og virksomhedsordninger var udviklingen positiv. I Danmark voksede antallet af privatabonnementer til 100.000, og der blev tegnet større rammeaftaler med virksomheder i Skandinavien om sundhedsordninger til medarbejdere. I Europa var omsætningen dog påvirket af et reduceret omfang af ambulancekontrakter.

Falck fastholder forventningerne for regnskabsåret 2024 om at opnå en organisk vækst på et lavt, et-cifret niveau og en EBITA-margin på 4-5 pct.

Finansielle nøgletal:

Skærmbillede 2024-04-16 kl- 13-49-14 

Kilde Falck

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.