dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Fem advokatfirmaer vinder aftaler med Københavns Kommune

KORT NYT2. MAJ 2023 11.00

KØBENHAVN: Fem advokatfirmaer i form af Horten, DLA Piper, Dahl, Civitas og Norrbom Vinding, har vundet kontrakter med Københavns Kommune på tre rammeaftaler, der løber om minimum to år, med en samlet værdi på 176 mio. kr. Det skriver AdvokatWatch.

Den største aftale, der løber over to år med mulighed for forlængelse i op til to år har en værdi af op til 146 mio. kr. Aftalen omfatter juridisk rådgivning inden for følgende juridiske fagområder: kommunalret, forvaltningsret (samt offentlighedsloven), socialret, udbudsret, kontraktsret (herunder it-kontraktret), lejeret, miljø- og planret, erstatningsret, forsikringsret, it-ret, persondataret, immaterialret, konkurrenceret, statsstøtteret og selskabsret. Aftalen blev vundet af et konsortium bestående af Horten, DLA Piper og Dahl og Civitas.

De to andre aftaler, der blev indgået, omhandlede juridisk bistand på det ansættelses- og arbejdsretlige område og levering af juridisk bistand til vej- og parkeringsret. Her blev der indgået rammeaftaler med hhv.  Horten og Norrbom Vinding og Horten og Civitas. Begge aftaler strækker sig over to år med mulighed for forlængelse i to år og de to rammeaftaler har en værdi af op til hhv. 12 og 18 mio. kr. 

 

amp

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.