dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Gribskov laver aftaler med fire leverandører på social- og sundhedsområdet

Kontrakter på træning-, madservice- og botilbud på social og sundhedsområdet er i hus.

GRIBSKOV: Det bliver en gammel kending, der fremover skal stå for at drive Gribskov Kommunes botilbud på Kirkeleddet i Græsted. Altiden Omsorg ApS har således allerede stor erfaring med at drive plejecentre og botilbud for borgere i Gribskov Kommune.

Foruden kontrakten på driften af botilbuddene, kan Gribskov Kommune skrive under med Falck, der har vundet kontrakten på den samlede kommunale træningsopgave, samt Det Danske Madhus og Sæsonens Madleverandør, der hver især har vundet kontrakter på madservice for hjemmeboende borgere.

Valget af de fire leverandører er baseret på en vurdering af både kvalitet og pris samt en række delkriterier, oplyser kommunen.

Udvalgsformand for Ældre, Social og Sundhed Helle Lund (DD) glæder sig over, at det nu er lykkedes at indgå aftaler på alle tre kontraktområder.

- Det er dejligt, at vi er lykkedes med at få kørt denne proces i hus. Vi har fået nogle stærke leverandører ind til at løfte nogle meget vigtige opgaver for kommunen. Jeg glæder mig til et godt samarbejde med nye leverandører som Falck. Og så er det endelig lykkedes at få valgfrihed på madservice med Sæsonens Madleverandør og Det Danske Madhus – det er stort, siger hun.

Mens det altså lykkedes Gribskov Kommune at lande aftaler med flere leverandører på social- og sundhedsområdet, lykkedes det ikke at lande en kontrakt om driften de tre plejecentre Skovsminde, Udsigten og Bakkebo samt Holbohave. Her er der et kommende genudbud på vej, oplyser kommunen.

De øvrige kontrakter vil blive underskrevet 21. marts. 

amp

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.