dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Indvielse af Steno Diabetes Center udskudt pga. forsinket Nyt OUH

KORT NYT2. APR 2024 9.30

SYDDANMARK: Et nyt fire etager stort og 600 mio. kr. dyrt Steno Diabetes Center i tilknytning til Nyt OUH i Odense skulle have været indviet i slutningen af 2023, men er forsinket pga. forsinkelsen af hospitalsbyggeriet, skriver dr.dk.

- Det er et hus, der er integreret med resten af Nyt OUH, og der er mange afhængigheder, der skal falde på plads, og som vi ikke har nogen indflydelse på. Det er alt fra sprinkleranlæg til adgangsveje og it-forhold, siger direktør for Steno Diabetes Center Jan Erik Henriksen. Centret har i dag til huse i trange lokaler på det gamle OUH.

Milliardbyggeriet skulle oprindeligt have været i drift i 2022, men tidsplanen er skredet flere gange, og nu er horisonten for at tage centret i brug 2026 eller 2027. Centret ejes og skal drives af Region Syddanmark, der også har ansvar for det nye OUH, der i februar endnu en gang blev meldt forsinket.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.