dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

It-sårbarhed i Beredskabsstyrelse konstateret og afhjulpet

KORT NYT12. FEB 2024 7.12

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er blevet opmærksom på en it-sårbarhed hos Beredskabsstyrelsen, oplyser sidstnævnte styrelse. Sårbarheden, der har eksisteret i en årrække, er nu afhjulpet.

Sårbarheden vedrørte adgang til en række uklassificerede systemer, og der er p.t. ikke indikationer på, at Beredskabsstyrelsens it-systemer har været kompromitteret, men det kan på nuværende tidspunkt stadig ikke udelukkes, at det er sket. Beredskabsstyrelsen har derfor besluttet at anmelde bruddet på persondatasikkerheden til Datatilsynet.

Personer, hvis oplysninger potentielt kan være berørt af databruddet, er personer, der indgår i personelpuljer eller har indgået i det operative statslige eller kommunale redningsberedskab. 

ka

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.