dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Jammerbugt opsiger aftale med lokalpolitikers entreprenørfirma

KORT NYT24. FEB 2024 8.30

JAMMERBUGT: Efter at det tidligere på måneden kom frem, at Jammerbugt Kommune havde overset udbudsreglerne vedrørende vikardækning på sine genbrugspladser, opsiger affaldsselskabet Nordværk nu endnu et samarbejde med byrådsmedlem Kjeld Hedegård Nielsens (DD) firma, LL Transport og Entreprenør ApS. Det skriver Nordjyske.

Da Nordværk efter årsskiftet overtog ansvaret for genbrugspladserne i Jammerbugt, gennemgik det samarbejdsaftalerne. I den forbindelse har selskabet valgt at opsige aftalen med lokalpolitikerens entreprenørfirma, der omhandler håndtering af beton, tegl og jord.

Affaldsselskabet har vurderet, at aftalen var udbudspligtig, og oplyser, at gennemgangen af øvrige aftaler endnu ikke er afsluttet. Derfor er der endnu ikke klarhed over, om de øvrige aftaler, som LL Transport løser for Nordværk, overholder udbudsreglerne. Kjeld Hedegård er ærgerlig over situationen, og at der ikke er styr på tingene, men siger, at han har forståelse for opsigelsen og ønsker, at der kommer styr på situationen. 

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.