dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Minister kaldt i samråd i sag om lønkontrol på Nyt OUH

KORT NYT25. APR 2024 13.13

SYDDANMARK: Balladen om kontrol af løndumping på supersygehuset Nyt OUH lander på Christiansborg – på beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensens (S) bord. Det skriver DR.

Det er Karsten Hønge, beskæftigelsesordfører for SF, som med baggrund i Nyt OUH-sagen vil kalde ministeren i samråd om kontrol af social dumping på offentlige byggerier.

Sidste uge kom det frem, at ni fagforeninger mener, at både Region Syddanmarks egen projektorganisation og totalentreprenøren på byggeriet spænder ben for, at de kan udføre ordentlig kontrol af social dumping. Det er Region Syddanmark, der er bygherre på sygehuset, og fagforeningerne er så frustrerede, at de anser en samarbejdsaftale med regionen og totalentreprenøren for brudt.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.