dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Nordjylland finder entreprenør til bygninger til nyt døgntilbud
Botilbuddet, der er målrettet børn og unge i alderen 14-23 år med svær selvskadende adfærd, kommer til at have 10 værelser med badeværelse, mens der er fælles køkken og opholdsrum. Derudover er der mindre opholdsenheder, undervisnings- og mødelokaler og administrations- og personalefaciliteter.
Foto: Region Nordjylland

Nordjylland finder entreprenør til bygninger til nyt døgntilbud

Det bliver Magnus Thomsens Eftf. A/S, der skal stå for byggeriet af et nyt specialiseret døgntilbud i Aalborg til børn og unge med svær selvskadende adfærd. Byggeriet skal stå klart i 2025.
7. MAJ 2024 12.36

NORDJYLLAND: Regionsrådet i Region Nordjylland har blandt fem tilbud valgt Magnus Thomsens Eftf. A/S til at bygge et helt nyt specialiseret døgntilbud med ti pladser til børn og unge med svær selvskadende adfærd.

Byggeriet er på ca. 1.100 kvm, og skal bygges på regionens matrikel på Brandevej i Aalborg Øst. Byggeriet forventes at gå i gang til efteråret og stå klar til indflytning i slutningen af 2025. Det oplyser regionen i en meddelelse.

- Nu er vi næsten bogstaveligt talt kommet et spadestik tættere på at kunne yde en tiltrængt indsats for børn og unge med svær selvskade. Disse meget sårbare unge mennesker har brug for en specialiseret behandling i deres nærmiljø. Når det nye tilbud står klart, så kan den unge opholde sig på et botilbud, hvor der er medarbejdere med specialkompetencer, mens man samtidig har Psykiatriens kompetencer helt tæt på, når Psykiatrien snart flytter til Hospitalsbyen i Aalborg Øst, siger Vibeke Gamst (K), formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Nordjylland.

Botilbuddet, der er målrettet børn og unge i alderen 14-23 år med svær selvskadende adfærd. Det er Specialsektoren i Region Nordjylland, der kommer til at drive det nye botilbud, når det står færdigt. Det er de nordjyske kommuner, der har ønsket etableringen af botilbuddet, som vil være det første af sin art i Nordjylland. 

Det er Region Nordjylland, der er bygherre. Totalentreprenøren Magnus Thomsens Eftf. A/S har vundet ordret med et tilbud givet i samarbejde med Krogh Arkitektur A/S og Viborg Ingeniørerne A/S.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.