dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Odense Letbane ramt af voldgiftssag

KORT NYT25. MAJ 2023 11.59

ODENSE: En fastlåst tvist mellem Odense Letbane og hovedentreprenøren på projektet, Comsa fra Spanien, er endt i hårdknude, og nu har Comsa besluttet at rejse en voldgiftssag mod Odense Letbane. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Derfor har Odense Letbane bedt byrådet om at frigive de sidste 32 millioner kroner fra projektets anlægsreserve, og pengene skal blandt andet bruges til at forberede voldgiftssagen foruden til udbedring af fejl og mangler og til indsatsen for at undersøge støj- og vibrationsgener.

Påstanden fra Comsas side er, at Odense Letbane skal betale Comsa et betydeligt trecifret millionbeløb for udførte ekstraarbejder. Bestyrelsesformand for Odense Letbane Jesper Rasmussen ønsker ikke at oplyse beløbet, men ifølge Fyens Stifttidendes oplysninger ligger kravet fra den spanske entreprenør i omegnen af 300 mio. kr. Ifølge Jesper Rasmussen forelægger der ikke nogen dokumentation på Comsas krav.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.