dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
PowerGo har over 1.600 nye ladepunkter på vej i Danmark
PowerGo er et datterselskab af PowerField, som er en hollandsk virksomhed, der har forpligtet sig til en bæredygtig fremtid baseret på solenergi.
Foto: PowerGo

PowerGo har over 1.600 nye ladepunkter på vej i Danmark

I løbet af de næste to år installerer PowerGo 1.600 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark.
19. OKT 2023 11.09

PowerGo, som opsatte sin første ladestander i Danmark i maj, har på de seneste vundet i alt 16 udbud om installation og drift af offentlige ladestandere i Danmark.

De seneste vundne udbud inkluderer 832 ladestandere, der installeres i kommunerne Glostrup, Haderslev, Næstved, Rudersdal, Varde, Ballerup, Hillerød og Thisted, samt otte lynladepunkter i Haderup. 

Tidligere på året offentliggjorde PowerGo ligeledes nyheden om vundne udbud i kommunerne Randers, Gentofte, Vejen, Vejle, Gladsaxe og Ikast-Brande. Desuden annonceres flere projekter i Danmark i løbet af de kommende måneder. Dermed runder ladeoperatøren 1.600 offentlige ladepunkter i løbet af de næste to år.

- Vi styrker elektrisk mobilitet og bæredygtig opladning med 100% certificeret vedvarende energi. Ved at levere den nødvendige infrastruktur til elbiler hjælper vi kommunerne med at forberede sig på fremtiden og opfylde deres bæredygtighedsmål. Projekterne i Danmark er et stort bidrag til vores ambition om at udrulle et stort europæisk ladenetværk, siger Frederikke Fog, der er udbudsleder i PowerGo, i en pressemeddelelse.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.