dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Rambøll Transport får ny administrerende direktør
Stefan Wallmann er ny administrerende direktør for Rambølls internationale forretningsenhed for Transport.
Foto: Rambøll

Rambøll Transport får ny administrerende direktør

Rambøll har udnævnt tidligere administrerende direktør for Tyskland, Stefan Wallmann, som ny administrerende direktør for den internationale forretningsenhed for Transport.  
2. MAJ 2024 13.35

Rådgivningsvirksomheden Rambølls tredjestørste forretningsenhed "Transport" får ny ny frontmand. Således er Stefan Wallmann udpeget til at stå i spidsen for 3.800 Rambøll-medarbejdere, der leverer løsninger på tværs af veje, broer, havne og offentlig transport. Tilsammen står transportenheden for 19 pct. af Rambøll Gruppens samlede omsætning, oplyser virksomheden i en meddelelse.

- Som partner for bæredygtig forandring ønsker Rambøll at spille en central rolle i denne vigtige globale udvikling. Derfor er jeg glad for, at Stefan Wallmann har sagt ja til at stå i spidsen for vores bestræbelser på at accelerere transformationen af vores forretningsenhed for Transport. Stefan er en erfaren leder, der har stor international erfaring fra transportsektoren og en stærk forståelse for at drive store transportprojekter globalt, siger Peter Heymann Andersen, Koncerndirektør i Rambøll.

Det er en velkendt herre, som Rambøll-gruppen har hevet ind til at stå i spidsen for selskabets transportenhed. De seneste fem år har Stefan Wallmann været administrerende direktør for Rambøll i Tyskland, som under hans ledelse er Rambølls tyske forretning vokset fra 500 til 1.100 medarbejdere i dag. Nu ser han frem til nye udfordringer i Rambøll.

- Vores team af eksperter samarbejder med både private og offentlige kunder for at hjælpe dem med at nå deres bæredygtighedsmål, fra projekter inden for forbedring af jernbanenetværk til dekarbonisering af skibsfart og smarte transportkoncepter til bæredygtige byer og samfund, der er gode at leve i, siger Stefan Wallmann.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.