dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Randers leaser over 100 nye biler til hjemmeplejen

Efter et udbud er hhv. Pedersen og Nielsen a/s og ALD Automotives a/s er blevet valgt leverandør af i alt 148 leasede biler.
19. APR 2024 13.12

RANDERS: Omsorgsområdet i Randers Kommune har indgået aftale med Pedersen og Nielsen a/s om operationel leasing af 95 Renault Captur og ALD Automotives a/s om operationel leasing af 53 Volvo EX 30 (el-biler) til hjemmeplejen. Udbuddet er kørt som et offentligt EU-udbud, og der er indgået aftale med de økonomisk mest fordelagtige, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

- I Randers Kommune glæder vi os over, at der blev tilbudt mange velegnede biler. Udbuddet er kørt som et offentligt EU-udbud, og bilerne er blevet evalueret ud fra evalueringskriterierne pris, ergonomi og funktionalitet, siger Thomas Krarup, som er direktør fra Sundhed, kultur og omsorg.

Pris er beregnet på leasingydelsen inkl. service, grøn ejerafgift og brændstofforbrug. Ergonomi er vurderet ud fra vejledning om tjenestebiler i hjemmeplejen, herunder ind- og udstigning mm, og funktionalitet er vurderet ud fra forhåndsdefinerede evalueringskriterier.

Godt en tredjedel af de nye biler er elbiler. Der opsættes derfor ladere på plejecentrene i samarbejde med energiteamet i Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.

 Bilerne erstatter nuværende leasingaftaler i Randers Kommune ved udgangen af august 2024.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.