dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
SKIs direktør fylder rundt
SKIs direktør fylder rundt 2. maj.
Foto: Ulrik Jantzen

SKIs direktør fylder rundt

Signe Lynggaard Madsen fylder 50 år den 2. maj.
2. MAJ 2024 11.40

Staten og Kommunernes Indkøbsservices (SKI) direktør gennem de sidste 14 år Signe Lynggaard Madsen runder i dag torsdag et skabt hjørne, da hun fylder 50 år. Det oplyser SKI på sin hjemmeside. 

Signe er vokset op i Sdr. Ørslev på Falster og bor i dag i Holte. Hun er uddannet i statskundskab (cand.scient.pol.) fra Københavns Universitet i 1999.

Den røde tråd i Signes karriere har været effektivisering, som virker i praksis. Nøglen til succes har altid været, at det fungerer hos slutbrugerne. Signe startede sin karriere i Finansministeriet i 2000 som klassisk ”budgetbisse” på Justitsministeriets område og senere for den kollektive trafik.

Herefter var hun udgiftspolitisk koordinator, og fra 2006 kontorchef for det helt nyoprettede Statens Indkøb i Finansministeriet. Her sad Signe for bordenden, da det nye statslige indkøbsprogram skulle udvikles, opbygges og implementeres.

Signe Lynggaard Madsen blev konstitueret administrerende direktør i SKI og i maj 2011 blev hun fastansat som administrerende direktør. Hun trådte ind i en organisation i krise og skulle genskabe tilliden hos offentlige kunder, private leverandører og ejere.

Nu er stemningen omkirng SKI dog vendt og Anvendelsen af SKI’s aftaler er høj og stadig stigende. Fra en faldende omsætning, der nåede under 6 mia. kr. i kriseårene, til stigende omsætning, der nåede op på 14,3 mia. kr. i 2023.

- Jeg er stolt over at stå i spidsen for en organisation, hvor vi har været på så omfattende en rejse. I dag er tilfredsheden med vores aftaler og vores arbejde høj. Og jeg er simpelthen så glad for at gå på arbejde hver dag – ikke fordi det er nemt, men fordi jeg aldrig har en kedelig arbejdsdag. Jeg må nok indrømme, at jeg ville kede mig lidt, hvis tingene bare stod stille. Som type har jeg det bedst, når der er nye ting, der skal løses, og vi har store udviklingsmuligheder og ambitioner i SKI, siger Signe Lynggaard Madsen.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.