dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Vordingborg overvejer hjemtagelse af to brandstationer

KORT NYT6. MAJ 2024 13.50

I 2018 genvandt Falck opgaven med at drive brandstationerne i Præstø og Stege i Vordingborg Kommune frem til 2026. Det er dog ikke sikkert, at Falck får muligheden for at genvinde opgaven, når kontrakten udløber. Det skriver Beredskabsinfo.dk.

De to brandstationer indgår i det fælleskommunale Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, som har indstillet til at forlænge aftalen med Falck med et år. Det ekstra år skal sikre tid til, at der skal laves et nyt udbud, hvor Midt- og Sydsjællands Brand & Redning så ville afgive kontrolbud på opgaven. 

Den fælleskommunale beredskabskommission indvilligede i at forlænge kontrakten med et år, men Vordingborg Kommune har besluttet, at beslutningen om et muligt udbud skal udsættes, da man overvejer at hjemtage opgaven. Derfor skal kommunen have tid til at træffe en politisk beslutning om en mulig hjemtagning af driften af brandstationerne. 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.