dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Voldgift skal afgøre regning for 16.814 utætte affaldsbeholdere

KORT NYT20. JAN 2022 13.37

NÆSTVED: 16.814 genbrugsbeholdere til papir og pap er i disse uger i gang med at blive skiftet ud i Næstved, fordi der trænger vand ind, så papiret ikke kan genanvendes. Samtidig kører kommunen en voldgiftsag mod det firma, som afhenter affaldet. Det skriver sn.dk.

I 2019 blev kommunen ifølge avisen opmærksom på, at beholderne blev udsat for hårdhændet behandling, når de blev tømt. Kanterne blev gennemskåret, og beholderen blev utæt. En rundtur til 19.000 husstande afslørede de knap 17.000 defekte beholdere, som nu udskiftes.

Kommunen har samtidig anlagt en voldgiftssag mod det tyske affaldsselskab Remondis, som indsamler affaldet, om regningen for udskiftningen. Det er endnu uvist, hvornår den bliver afgjort. Remondis har ikke nogen kommentarer, så længe sagen her ikke er afgjort, oplyser firmaet til avisen.  

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.