dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Albertslund stopper samarbejde med Horten

Advokatfirmaet skal redegøre overbevisende om forholdene i firmaet, hvor en nu fyret advokat rådgav kriminelle i TV-dokumentar.

ALBERTSLUND: Som en reaktion på TV 2-dokumentarserien "Den sorte svane" har Albertslund Kommune besluttet ikke at indgå nye aftaler med Horten, oplyser kommunen.

Som tidligere omtalt overvejer flere kommuner deres samarbejde med advokatfirmaet Horten, efter at den nu tidligere advokat derfra Nicolai Dyhr medvirkede i dokumentaren, hvor skjult optagelser angiveligt viser, at han rådgiver kriminelle i forbindelse med svindel. Han er nu fyret fra advokatfirmaet. Fx bad Helsingør Kommune i sidste uge også Horten om en redegørelse.

Skal Albertslund Kommune ændre holdning, er der brug for, at Horten overbevisende reagerer på og forklarer de forhold knyttet til firmaet, som fremgår i dokumentaren og som overhovedet ikke lever op til almindelig ordentlighed, lyder det videre i en kort pressemeddelelse med kommentar fra borgmester Steen Christiansen.

- Albertslund Kommune indgår ikke nye aftaler med Horten, før de overbevisende har redegjort for forholdene i firmaet ovenpå dokumentaren Den sorte svane. Ellers kan vi ikke have fuld tillid til dem som samarbejdspartner. Og det er helt centralt og nødvendigt, hvis vi igen skal indgå aftaler med Horten, siger han.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.