dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Fem virksomheder vinder vikaraftale med SKI
Carelink er det støre vinder af vikarydelser på SKIs aftale for sundheds- og omsorgsområdet. (arkivfoto).
Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Fem virksomheder vinder vikaraftale med SKI

Fem virksomheder har vundet pladserne på 17.17 Vikarydelser, som dækker vikarer inden for sundhed og omsorg samt kontor og administration.

SKI har fornyligt udpeget de nye leverandører til SKI-aftalen 17.17 Vikarydelser. Fem virksomheder skal fremover levere vikarer inden for sundhed og omsorg samt kontor og administration til de offentlige organisationer.

Aftalen er opdelt geografisk i delaftaler og fagområder med en delaftale for hver region med sundheds- og omsorgsvikarer og to delaftaler med kontor- og administrationsvikarer for henholdsvis Øst- og Vestdanmark.

Største vinder på sundhedsområdet er Carelink, som er blevet leverandør 1 på i samlige områder. På kontor- og administrationsområdet er det Moment A/S, der er blevet førstevalg, oplyser SKI i en meddelelse.

Markedet for vikarydelser har udviklet sig markant, siden den nuværende aftale trådte i kraft i 2019. Det har medført et behov for at tilpasse aftalen, og SKI valgte i starten af 2022 derfor at fremrykke genudbuddet af aftalen. Det fortæller Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI:

- Markedet for vikarer har været udfordret og under stor forandring de seneste år. Aftalen er tilpasset den nye virkelighed, og vi tror på, at den nye aftale vil gøre det lettere for de offentlige organisationer at få dækket deres behov for vikarer inden for en bred vifte af funktioner, siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI

En ekspertgruppe med repræsentanter fra kommuner, regioner og staten har været med til at udvikle aftalen. For dem har det vigtigste fokus været at sikre en god vikardækning i hele landet. Derfor er aftalen blandt andet udvidet med to nye vikarkategorier på sundheds- og omsorgsområdet - nemlig socialpædagoger og medhjælpere uden særlig sundhedsuddannelse og -erfaring. Derudover er alle delaftaler tildelt til to forskellige leverandører. 

Aftalen er nu i standstill til og med den 23. januar 2023, hvorefter vi forventer at underskrive kontrakterne med virksomhederne. Aftalen forventes at træde i kraft den 15. februar 2023.

amp
 

Her er leverandørerne på 17.17 Vikarydelser

Sundheds- og omsorgsvikarer:  

Delaftale 1 - Region Hovedstaden

Leverandør 1: Carelink A/S 
Leverandør 2: POWERCARE A/S?

Delaftale 2 - Region Sjælland 

Leverandør 1: Carelink A/S 
Leverandør 2: POWERCARE A/S? 

Delaftale 3 - Region Syddanmark 

Leverandør 1: Carelink A/S 
Leverandør 2: ActivCare A/S? 

Delaftale 4 - Region Midtjylland 

Leverandør 1: Carelink A/S 
Leverandør 2: POWERCARE A/S? 

Delaftale 5 - Region Nordjylland 

Leverandør 1: Carelink A/S 
Leverandør 2: ActivCare A/S 

Kontor- og administrationsvikarer: 

Delaftale 6 - Østdanmark 

Leverandør 1: Moment A/S 
Leverandør 2: StudentConsulting Danmark ApS 

Delaftale 7 - Vestdanmark 

Leverandør 1: Moment A/S 
Leverandør 2: StudentConsulting Danmark ApS 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.