dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Forvaltning i Odense mistænkes for særbehandling

KORT NYT17. MAJ 2023 11.02

ODENSE: By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune har købt kridtmaling til byens fodboldbaner for 496.820 kr. af virksomheden Centerline. Problemet er, at forvaltningen i første omgang ikke har udarbejdet et dateret notat for ordren, og samtidig er beløbet mistænkeligt tæt på kommunens udbudsgrænse på 500.000 kr. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Samtlige partier i By- og Kulturudvalget kræver nu en redegørelse fra forvaltningen på næste udvalgsmøde. Fyens Stiftstidende har dækket sagen og her har avisen bl.a. gennem aktindsigter belyst, at kommunen kun har indhentet et tilbud fra Centerline. Aftalen mellem kommunen og virksomheden er desuden indgået mundligt, skriver avisen. 

Fyens Stiftstidende skriver desuden, at den har forsøgt at få svar fra forvaltningen om det manglende notat. Forvaltningen har efterfølgende oprettet det i dens system, men ifølge avisen ser notatet ud til at være oprettet dagen før, at det fik udleveret det som en del af en aktindsigt.

lal 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.