dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Netværk for Miljømærket indkøb får ny for person

KORT NYT24. NOV 2023 8.55

Anne Kirstine Thorgaard bliver forperson for Netværk for Miljømærket indkøb, som er netværk af store virksomheder, der er gået sammen om at drive markedet i en grønnere retning og øge efterspørgslen efter miljømærkede produkter og serviceydelser.

Anne Kirstine Thorgaard er en erfaren indkøber. Hun har altid arbejdet med indkøb og altid inden for retail, bl.a. hos Imerco, Netto og Neye. I dag er hun ansvarlig for indkøbsteamet, som håndterer indkøb af indirekte varer og ydelser hos Coop, og har siden 2018 repræsenteret Coop i Netværk for Miljømærket indkøb, oplyser Miljømærkning Danmark i en meddelelse.

Noget af det første, Anne Kirstine Thorgaard vil sætte i gang, er at sikre, at netværket får større effekt af det store samlede indkøbsvolumen, der er i netværket.

- Det skal bl.a. ske ved, at netværket samlet går i dialog med udvalgte brancher for at få flere produkter med Svanemærket og EU-Blomsten på markedet. Vi starter allerede i år med arbejdsbeklædning og fortsætter næste år med engangsartikler til fødevarer, fortæller Anne Kirstine Thorgaard.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.