dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

SKI beder leverandører søge efter russiske forbindelser

KORT NYT2. MAR 2022 10.19

Flere steder i landet er både kommunale og statslige myndigheder i gang med at gennemgå, om de har investeret i russiske varer. Den proces er man også i gang med i  SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice. SKI har ikke nogen direkte russiske leverandører, men undersøgelserne fortsætter, oplyser indkøbsselskabet i en meddelelse.

"Cirka tre pct. af alle offentlige indkøb foretages på SKI-aftaler. SKI har derfor bedt alle leverandører angive, om de stiller varer, ydelser eller software fra underleverandører i Rusland til rådighed på SKI-aftalerne. I så fald skal det specificeres nærmere over for SKI. Det gælder også komponenter eller delydelser, der indgår i en vare eller ydelse", lyder det i meddelelsen.

Hvilke eventuelle sanktioner SKI tænker at iværksætte, i fald nogle leverandører vender tilbage og oplyser om russiske købte ydelser, fortæller SKI ikke. I stedet oplyses det, at alle kunder vil blive håndteret, når man har et overblik. 

amp

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.