dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

400.000 har downloadet sundhedsapp

Coronakrisen har sat skub i udbredelsen af MinSundhed, som er app-versionen af sundhed.dk.
10. AUG 2020 13.15

Appen MinSundhed har nu rundet 400.000 downloads, og heraf er tre fjerdedele kommet til siden 1. april, oplyser Danske Regioner.

Dybest set kan appen det samme som sundhed.dk: Først og fremmest kan man her få adgang til sine journaler og prøvesvar. Danske Regioner og sundhed.dk søsætter i dag en kampagne for appen, hvis formål er at få flere danskere til at downloade den. 

Kampagnen følger, efter at flere andre sundhedsapps har fået stor tilslutning under coronakrisen. Det gælder både Smittestop, som advarer brugere, der har været i nærheden af en smittet, og Min læge, hvor lægekonsultationer foregår via en sikker videoforbindelse.

Appen MinSundhed er et signaturprojekt fra regionerne om øget digital tilgængelighed. Borgere i flere aldersklasser og med geografisk spredning er løbende med at udvikle appen, som har en 'Ønskeknap’. Her skriver brugere deres ønsker til fremtidige funktioner i appen.

Kampagnen består af udendørs reklamer i alle fem regioner samt fire små film på de sociale medier, blandt andet denne:

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.