dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Udbud af familiepleje:
Bornholmsk forvaltning glemte at spørge politikerne

KORT NYT26. AUG 2020 14.56

BORNHOLM: Et udbud af familieplejeopgaven på Bornholm bliver forsinket, efter at forvaltningen ved en fejl ikke havde fået godkendt udbudsmaterialet i det politiske økonomi-, erhvervs- og planudvalg. Det har regionsrådet tidligere besluttet, at førstegangsudbud altid skal.

Opgaven blev sendt i udbud 29. maj med frist 30. juni, men først efterfølgende er betingelserne og udvælgelseskritier blevet godkendt af børne- og skoleudvalget samt økonomi-, erhvervs- og planudvalget og senest i kommunalbestyrelsen i sidste uge. I udvalgene besluttede man også, at regionskommunen selv skal afgive et kontrolbud på opgaven.

Der ventes nu en afgørelse af udbuddet i løbet af september, oplyser kommunen, som efter behandlingen af punktet på et lukket møde nu har offentliggjort sagsfremstillingen.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.