DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Aarhus Kommune vil købe it-udstyr for 350 mio. kr.

Kommunen har lavet et et samlet udbud på it med tilbehør i en rammeaftale. Udbuddet afgøres til maj
20. APR 2017 14.45

AARHUS: Aarhus Kommune ønsker at samle alle indkøb af pc'er på en rammeaftale. Det er forventningen, at der under rammeaftalen samlet vil være et indkøbsbehov på 300-350 mio. kr., fremgår det af det komunale udbudsmateriale.

Den endelige mængde indkøb er dog afhængig af en række forhold. Udbuddet afgøres i maj, hvor kommunen bestemmer sig til, hvem der skal levere den store mængde it-udstyr til kommunen de kommende år.

Rammeaftalen omfatter indkøb af pc'er, herunder stationære, bærbare, skærme, avancerede bærbare og desuden tilbehør i form af mus og fjernbetjening, headset og konferencehøjtalere, tastatur, adaptere og kabler, højtalere Usb-nøgler, tasker, webcams, dockingstationer og batterier til bærbare pc'er.

Blandt de mange og uddybedende krav til leverandør i materialet, står det klart, at 'kommunen ønsker at indgå i et professionelt samarbejde med leverandøren, hvor samarbejdet er baseret på tillid og åbenhed.'

Bl.a. ønsker kommunen tilbudt en løsning, hvor leverandøren som en del af løsningsbeskrivelsen angiver og beskriver, hvilken organisation leverandøren vil anvende for at kunne matche kravene til support, drift, vedligehold og samarbejde.

pv