DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aleris Omsorg overtager hjemmehjælpen i tre kommuner

Furesø, Allerød og Hillerød har indgået samarbejde med Aleris Omsorg, som fra efteråret skal stå for hjemmehjælpen

FURESØ / ALLERØD / HILLERØD: Det bliver Aleris Omsorg, der overtager opgaven fra det nuværende private hjemmehjælpsfirma, Cura Pleje og Attendo. Det nuværende firma vil stadig understøtte og samarbejde i overleveringen af opgaven til Aleris Omsorg, oplyser Furesø Kommune.

Skiftet fra Cura Pleje og Attendo til Aleris Omsorg sker, efter kontrakten med det nuværende firma udløb i foråret, og derfor skulle der findes et nyt hjemmehjælpsfirma, udtaler Susanne Mortensen, formand for social- og sundhedsudvalget i Furesø Kommune.

- Vi vil sikre tilbud, hvor vi sætter borgernes behov og udfordringer i centrum, og det ligger os stærkt på sinde at styrke det nære sundhedsvæsen, hvor vi som kommune koordinerer, kvalitetsudvikler og styrker samarbejdet, ikke mindst om de sårbare borgere. Med valget af Aleris får vi en erfaren samarbejdspartner, der gennem en årrække været en anerkendt aktør på dette område, siger Susanne Mortensen.

Hjemmehjælpsmodtagerne er blevet orienteret om skiftet og fået oplysninger om, hvordan de kan kontakte både kommunen og Aleris Omsorg, hvis spørgsmål opstår. 

sl