DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Gratis internet skal lokke turister til Vestkysten

KORT NYT11. AUG 2015 15.48

ESBJERG: Det bliver i fremtiden lettere at søge oplysninger om attraktioner og smide feriebilleder på de sociale medier, når man som turist besøger Esbjerg Kommune. Politikerne i kommunen har nemlig vedtaget en plan, der som en særlig service skal give besøgende gratis internet i dele af byen og områder i kommunen, skriver DR Syd. Det glæder turistchef i Esbjerg, Henrik Kastrupsen:

Tendensen viser jo, at vi er meget mere mobile, når vi er online, så det giver god mening. Vi kigger på, hvad man har gjort i andre lande. Når jeg lander i London, så forsøger jeg med det samme at få noget wi-fi, for det er både billigt og hurtigt, siger han til DR Syd.

Ambitionen med et hurtigt og gratis internet skal være med til at skabe et billede af Esbjerg som en velfungerende by, der er værd at besøge igen, fortæller Henrik Kastrupsen. Det er blandt andet Torvet i Esbjerg, Skibbroen i Ribe, Gryden i Vognsbølparken samt større turistattraktioner, der fremhæves som steder, der kan få gratis internet. Hvis alt går efter planen, skal det nye internet sættes op til november.

Ritzau