DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Haderslev køber havnebyggeri til rådhusformål

Bygningskomplekset Lighthouse og Flowfactory på havnefronten skal danne ramme for både Haderslev Rådhus og en række borgeraktiviteter.
30. SEP 2020 8.18

HADERSLEV: Byrådet i Haderslev har godkendt overtagelsen af Lighthouse og Flowfactory på Haderslev Havn som led i en større bygningsrokade, hvor kommunen samler medarbejdere på Haderslev Havn, oplyser kommunen.

Købet af ejendommene omfatter en større rokade, hvor medarbejdere, som aktuelt sidder på andre - mere nedslidte - adresser i Haderslev, vil blive samlet på havnen.

Lighthouse giver også mulighed for udenfor kontortid at åbne huset for borgere og foreninger. Og så er der god økonomi i købet, fordi kommunen samlet set kommer til at spare penge på udgifterne til bygninger og leje.

Sælger af Lighthose er VUC Syd, hvis formand for det midlertidige styre, Laust Joen Jakobsen, er glad for, at salget høvler en betydelig del af den samlede bygningsgæld væk. 

Salget er det seneste i en række af bygningssalg, som VUC Syd er kommet i mål med på mindre end ét år og som har halveret VUC Syds bygningsmasse med ca. 13.000 kvadratmeter. 

ka