dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Herlev slipper for tilsynssag efter fadæse

KORT NYT10. JUL 2024 10.52

HERLEV: Ankestyrelsen er tilfreds med, at Herlev Kommune har erkendt en fejl og rettet op, og derfor slipper kommunen for en tilsynssag.

Kommunen havde nedsat et gatekeeperudvalg til at godkende fx større indkøb og nyansættelser for at sikre, at budgetterne blev overholdt. Men ved en fejl behandlede udvalget også fire borgersager, og det førte bl.a. til, at en dreng ikke fik lov at beholde en tildelt bevilling til specialskole. 

Ankestyrelsen lægger vægt på, at kommunen har indskærpet over for visitationsudvalget, at sådanne usaglige økonomiske hensyn er en meget alvorlig fejl, og at de berørte sager er behandlet på ny. Derfor vil det ikke længere have betydning at rejse en tilsynssag, og styrelsen afslutter derfor sagen, står der i afgørelsen, som kan læses her.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.