Hillerød Forsyning finder midlertidig direktør

KORT NYT24. NOV 2022 11.43

Bestyrelsen har på et ekstraordinært bestyrelsesmøde i Hillerød Forsyning konstituerer COO for Energiområdet, Anders Buchardt Møller-Hansen, som administrerende direktør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- I bestyrelsen er vi glade for, at Anders Buchardt Møller-Hansen og Peter Underlin har stillet sig til rådighed. Anders og Peter har i mange år haft ansvar for henholdsvis Energiområdet og Vand- og Ressourceområdet, og de kender forsyningen ud og ind. Det er en god løsning, som betyder, at vi sikrer kontinuitet i forsyningen og skaber tryghed internt, og at vi kan drive forsyningen godt videre i denne periode med stærke kræfter ved roret, siger bestyrelsesformand Tue Tortzen.

Årsagen til at en konstituering af nødvendig skyldes af nuværende administrerende direktør Lone Byskov fratræder stillingen som ved udgangen af november 2022 for at blive direktør for Teknik & Miljø og Sundhed & Pleje i Greve Kommune. Hillerød Forsyning har i forbindelse med konstitueringen af Anders Buchardt Møller-Hansen også besluttet at sætte gang i en rekrutteringsproces med henblik på ansættelse af en fast adm. direktør og nedsætter et udvalg til at understøtte processen.

 

amp