dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
ISS genvinder millionkontrakt om specialrengøring med Panum
ISS har udført opgaven med at sikre rene faciliteter på Panum gennem mere end 10 år.
Foto: ISS

ISS genvinder millionkontrakt om specialrengøring med Panum

Servicekoncernen ISS har for tredje gang genvundet og forlænget samarbejdet om specialrengøring med Panum i København så samarbejdet nu udløber i 2027.
4. JUL 2024 15.34

Siden 2013 har ISS ståer for rengøringen af på Panum, som er en del af Københavns Universitet, og huser det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, hvor der er over 10.000 studerende og ansatte, der har deres daglige gang. 

Det vil servicekoncernen i hvert fald fortsætte med frem til 2027. Således har ISS for tredje gang har genvundet og forlænget aftalen med Panum efter udbud. Aftalen beløber sig til 70 mio. kr. med mulighed for yderligere tre års forlængelse.

Den nye aftale omfatter rengøring af op mod 140.000 kvm, hvoraf langt hovedparten består af meget specialiseret rengøring af forskningslaboratorier, tandlægeklinikker, undervisningslokaler og administrative kontorområder.

- Det er vigtigt for os, at vi er med til at sikre ordentlige og rene forsknings- og undervisningsfaciliteter for studerende og ansatte på Panum, som blandt andet uddanner fremtidens læger. Vi er stolte af fortsat at være en værdsat samarbejdspartner for Panum, og den nye aftale vidner om, at ISS er en attraktiv leverandør indenfor Healthcare-området, siger Johan Bjørn Jeppesen, Business Unit Director i ISS.

Der vil være 50 medarbejdere fra ISS, der kommer til at udføre opgaven med at rengøre de ca. 140.000 kvm, som Panum og Universitetsparken består af. Den nye aftale træder i kraft den 1. august. 

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.