DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

KMD skal fortsat drive Skattekontoen

KORT NYT16. JUN 2021 10.00

KMD har genvundet opgaven med at stå for drift, support, vedligeholdelse og videreudvikling af Skattekontoen efter et EU-udbud. Det er Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der står bag udbuddet og den niårige aftale, KMD nu har vundet foran to andre leverandører. Det skriver KMD.

Skattekontoen står for opkrævning af skatter og afgifter for danske virksomheder, og derfor stilles der krav til sikkerhed, stabilitet, korrekte opkrævninger m.v. Udover at være leverandør for Skattekontoen, har KMD også opgaver med drift og udvikling inden for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og i Københavns Kommune, ATP og Energinet.

- Vi er yderst tilfredse med, at det er lykkedes os at genvinde aftalen. KMD har oparbejdet stor erfaring med vedligehold og videreudvikling af Skattekontoen gennem den nuværende kontraktperiode, og vi ser indgåelsen af den nye aftale som en anerkendelse af, at der er gjort et godt stykke arbejde. Og naturligvis en tillidserklæring på, at det bliver vi ved med, siger Ruth Wisborg, direktør i KMD og chef for forretningsenheden Digital Transformation Services.

mh