dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Niras mister sin CFO
Niras skal på jagt efter en ny CFO.
Foto: Niras

Niras mister sin CFO

Niras Group CFO Tina Hørbye Christensen har opsagt sin stilling for istedet at blive administrerende direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S.
4. JUN 2024 12.58

Siden 2021 har Tina Hørbye Christensen været group CFO for rådgivningsvirksomheden Niras, men den tid er snart forbi, oplyser Niras i en pressemeddelelse.

Således har Tina Hørbye Christensen opsagt sin stilling med virkning fra 12. juli. Årsagen er, at hun per 1. august starter i stillingen som administrerende direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S 1. august 2024.  

- Tina har været en højt værdsat kollega i NIRAS og et stærkt og altid konstruktivt bidragende medlem af mit lederteam. I hendes tre år som CFO har hun sat et meget positivt aftryk på virksomheden blandt andet ved kontinuerligt at udvikle og implementere robuste strukturer og processer på tværs af geografi og funktioner. Jeg vil gerne takke Tina for hendes meget store indsats her i NIRAS; hendes lederskab, kapacitet og engagement vil blive savnet, siger Carsten Toft Boesen, som er CEO i NIRAS.

Tina Hørbye Christensen ser tilbage på tiden i Niras med glæde.

- Jeg er meget stolt og taknemmelig for de muligheder, NIRAS har givet mig, hvor jeg har haft mulighed for at bidrage til positive forandringer sammen med alle mine dygtige kolleger. Jeg efterlader et NIRAS i god form med en spændende fremtid foran sig og vil gerne takke Carsten og alle mine dygtige kolleger for det tætte samarbejde, siger hun.

Niras har påbegyndt rekrutteringen af en ny CFO. 

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.