DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Norddjurs besætter ny stilling - direktør for fællesforvaltning
Lars Kirkegaard

Norddjurs besætter ny stilling - direktør for fællesforvaltning

Administrationschef på Regionshospitalet i Randers bliver tredje part i direktionen i Norddjurs.

NORDDJURS: Direktionen i Norddjurs Kommune kommer snart til at bestå af et trekløver i form af kommunaldirektør, velfærdsdirektør og fællesforvaltningsdirektør. Sidstnævnte er en nyoprettet stilling, som der nu er sat navn på: Lars Kirkegaard.

Lars Kirkegaard, som er uddannet revisor og fagligt funderet inden for økonomiområdet, har det seneste år været ansat som administrationschef på Regionshospitalet i Randers. Inden da var han blandt andet stabschef i Social, Sundhed og Beskæftigelse i Herning Kommune og forvaltningschef i Aaskov Kommune, inden han blev direktør i Skanderborg Kommune. Her havde han gennem syv år Ældre og Handicap og Kultur og Sundhed som særlige ansvarsområder.  

For Lars Kirkegaard er det blandt andet Norddjurs Kommunes udviklingsdagsordener og tværgående samarbejdsform, som motiverede ham til at søge stillingen. Han glæder sig til at begynde i sit nye job:

- Nu skal jeg ind i organisationen, lære den og dens mennesker og samarbejdspartnere at kende og sørge for, at fællesforvaltningen kommer rigtig godt fra start og forankres i organisationen. Jeg glæder mig meget til at bidrage til Norddjurs’ fortsatte udvikling, siger han.

Fællesforvaltningen har seks afdelinger og to stabsfunktioner: Arbejdsmarkedsområdet, UU og Ungeindsats, Borgerservice, IT og digitalisering, byg og miljø, vej og ejendom, kultur, fritid, turisme og biblioteker, sekretariat og erhverv samt Staben.

Lars Kirkegaard begynder i sit nye job 1. august. 

ka