DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Odsherred vil lease computere og tablets

KORT NYT8. DEC 2017 9.30

ODSHERRED: I 2013 fandt et byrådsflertal penge til at indkøbe 745 tablets til overbygningseleverne i Odsherred. It-udstyr, der skulle sikre, at folkeskoleeleverne fik et nødvendigt boost på it-området. Men siden har strategien vist sig ikke at holde. for de mange tablets gik i stykker og da der skulle skiftes, var der ikke flere penge. Derfor skal computere og tablet til elever fremover leases, skriver Sjællandske.

Det har børne- og uddannelsesudvalget så besluttet, ligesom at eleverne fremover vil blivet opfordret til at tage eget it-udstyr med.

- En leasingordning kombineret med en ordning, hvor eleverne frivilligt må tage deres eget udstyr med tror jeg på er god, men jeg vil da gerne medgive, at vi kunne være mere ambitiøse, men det vil jo kræve at pengene er der. Nu følger vi det her det næste år, og er der behov for det, så må vi jo trække det ind i budgetforligskredsen, men jeg tror da sagtens at man kunne sætte flere penge af til området, siger medlem af udvalget, Felex Pedersen (S).

rp