DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Privat hjemmehjælps-firma i Herning er gået konkurs

Firmaet 'Spar 2' havde 77 borgere som kunder
19. JAN 2018 6.55

HERNING:  Torsdag eftermiddag blev det private hjemmehjælps-firma 'Spar 2' erklæret konkurs. Firmaet havde ved konkursen 77 borgere i Herning Kommune som kunder, oplyser kommunen.

31 af borgerne fik personlig pleje, mens resten fik praktisk hjælp, så som rengøring. Herning Kommune har øjeblikkeligt aktiveret den beredskabsplan, der på forhånd er lavet til denne slags situationer. Det betyder, at alle borgere fortsat får hjælp.  

- Herning Kommune tager med øjeblikkelig virkning over med personlig pleje til de borgere, der har brug for det. Når der er ro på situationen, får de så mulighed for at vælge en ny leverandør. De cirka 50 borgere, der får praktisk hjælp, bliver bedt om at vælge en ny leverandør med det samme, forklarer Søren Liner Christensen, direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Herning Kommune leverer i forvejen hjemmehjælp til cirka 1.800 borgere. Herning Kommunes borgere har, efter konkursen, to leverandører af personlig pleje og seks leverandører af praktisk hjælp at vælge imellem, inklusiv Herning Kommunes egen hjemmepleje.

ka