dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Skou Gruppen vinder aftaler med KU og Hillerød Kommune om vedligehold af bygninger
Skou Gruppen har indgået ny rammeaftale med Københavns Universitet, hvor man tidligere har løs byggeprojekter. Eksempelvis på Frederiksberg.
Foto: Skou Gruppen

Skou Gruppen vinder aftaler med KU og Hillerød Kommune om vedligehold af bygninger

Entreprenørvirksomheden har indgået rammeaftaler om murer- og tømrerarbejdeved renovering, ombygning og vedligeholdelse af Københavns Universitet (KU) og Hillerød Kommunes bygninger
17. NOV 2023 12.29

Skou Gruppen har vundet plads på flere rammeaftaler med hhv. KU og Hillerød Kommune, oplyser virksomheden i en meddelelse.

Aftalen med Københavns Universitet er ny, mens aftalen med Hillerød Kommune kommer i forlængelse af rammeaftaler, som Skou Gruppen allerede har haft siden 2014. Aftalerne omhandler urerarbejde og tømrerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse, renovering og ombygning af kommunens ejendomme.

- Det er fjerde gang, Hillerød Kommune vælger at indgå rammeaftale med os, og det gør os stolte, når gode faste kunder vælger at fortsætte samarbejdet, siger Jesper Nicolaisen, som er salgschef og partner i Skou Gruppen. Han fortsætter:

- Langvarige samarbejder er en win-win situation både for kommunen og os. Vores folk kender kommunens bygninger ud og ind. Det gør arbejdet meget nemmere, når vi kan trække på den viden. 

For KU har Skou Gruppe bl.a. tidligere  sat en forskningsbygning i stand efter skimmelsanering og bygget nye undersøgelsesrum og blodbank på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg.

Københavns Universitet havde udbudt fem delaftaler på bygningsarbejder, hvoraf Skou Gruppen nu er med i tre delaftaler, som løber i 2024 og 2025 med mulighed for to gange et års forlængelse.

- Vi har tidligere løst flere store byggeprojekter for Københavns Universitet, men med de nye rammeaftaler er vi sikre på at få et mere løbende og tæt samarbejde med KU. Det ser vi frem til,” siger Jesper Nicolaisen.

amp

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.